Αθλητικές Δραστηριότητες

Με την λειτουργία του τμήματος στο Πανεπιστήμιο Πατρών από το ακαδημαϊκό έτος 2019 - 20 οι παρακάτω πληροφορίες θα επικαιροποιηθούν.

Στο χώρο του Τ.Ε.Ι. και συγκεκριμένα σε τμήμα του Συνεδριακού Κέντρου λειτουργεί γυμναστήριο για τους φοιτητές και το προσωπικό του Ιδρύματος. Το γυμναστήριο περιλαμβάνει σειρά σύγχρονων οργάνων εκγύμνασης σε αίθουσες. Επιπλέον, υπάρχουν χώροι για αεροβική γυμναστική, σύγχρονα αποδυτήρια με σάουνα η οποία μπορεί να δεχτεί από τέσσερα έως έξι άτομα. Ανακοινώνονται (στο διαδίκτυο) οι ημέρες και ώρες λειτουργίας του γυμναστηρίου. Υπεύθυνος για την εκγύμναση των καθηγητών και φοιτητών του Τ.Ε.Ι. είναι ο καθηγητής Δημήτριος Κοτσίρης.

Τα γήπεδα μπάσκετ και τέννις του Ιδρύματος στην παρούσα φάση χρήζουν συντήρησης.

Επίσης μπορείς να κάνεις χρήση του Ολυμπιακών διαστάσεων κολυμβητηρίου και καταδυτηρίου "Πέπανος" το οποίο απέχει λίγες εκατοντάδες μέτρα από την Ανατολική Πύλη του ΤΕΙ, και είναι διαθέσιμο για τους φοιτητές του Πανεπιστημίου και του ΤΕΙ κατά το χρονικό διάστημα 12:00 - 14:45.

  • Διέυθυνση: Νικολάου Γύζη 4, Πάτρα
  • Τηλ. Επικοινωνίας: 2610 369130
  • fax: 2610 369175
  • Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.