Πολιτιστικές Δραστηριότητες

Με την λειτουργία του τμήματος στο Πανεπιστήμιο Πατρών από το ακαδημαϊκό έτος 2019 - 20 οι παρακάτω πληροφορίες θα επικαιροποιηθούν.

Αν θελήσεις να δραστηριοποιηθείς στα πλαίσια μιας πολιτιστικής ομάδας, στο ΤΕΙ έχεις την δυνατότητα να συμμετέχεις στις υπάρχουσες ομάδες που δραστηριοποιούνται στον θεατρικό χώρο, στον χώρο της φωτογραφίας, στην εκμάθηση και παρουσίαση παραδοσιακών χορών, καθώς και στη συγγραφή.

Επίσης εάν τα πολιτιστικά ή καλλιτεχνικά σου ενδιαφέροντα δεν συμπίπτουν με τις υπάρχουσες θεματικές ενότητες, μην διστάσεις να μας προτείνεις τρόπους έτσι ώστε να διευρύνουμε τον κύκλο των ομάδων μας.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείς να απευθυνθείς στην κα Ευφροσύνη Καμπέρου υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων στου Τ.Ε.Ι.

τηλ: 2610-643060,

e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

  • Διέυθυνση: Νικολάου Γύζη 4, Πάτρα
  • Τηλ. Επικοινωνίας: 2610 369130
  • fax: 2610 369175
  • Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.