Δικαίωμα Συμμετοχής

Στο Π.Μ.Σ. γίνονται δεκτοί μετά από επιλογή πτυχιούχοι Τμημάτων:

  1. Λογοθεραπείας Τ.Ε.Ι .της ημεδαπής και ομοταγών αναγνωρισμένων Ιδρυμάτων της αλλοδαπής για την κατεύθυνση της Λογοθεραπείας,
  2. Νοσηλευτικής Α.Ε.Ι. και Τ.Ε.Ι. της ημεδαπής και ομοταγών αναγνωρισμένων Ιδρυμάτων της αλλοδαπής για την κατεύθυνση της Νοσηλευτικής,
  3. Φυσικοθεραπείας Τ.Ε.Ι. της ημεδαπής και ομοταγών αναγνωρισμένων Ιδρυμάτων της αλλοδαπής για την κατεύθυνση της Φυσικοθεραπείας.

Οι υποψήφιοι πρέπει να διαθέτουν αναγνωρισμένο τίτλο γλωσσομάθειας που να πιστοποιεί τουλάχιστον την καλή γνώση (Β2) της Αγγλικής γλώσσας, όπως αυτοί ορίζονται από το άρθρο 1 του Π.Δ.146/2007,την παρ.1 του άρθρου 1 του Π.Δ.116/2006 και τον Α.Σ.Ε.Π.

Τo Π.Μ.Σ. είναι πλήρους φοίτησης και ολοκληρώνεται σε 4 ακαδημαϊκά εξάμηνα. Στα μαθήματα περιλαμβάνεται θεωρητική διδασκαλία (με μελέτες περιπτώσεων, βιβλιογραφίας και ασκήσεις) και κλινική άσκηση σε Μονάδες Αποκατάστασης ή άλλους φορείς κλινικής εφαρμογής των μεθόδων αποκατάστασης.

Η γλώσσα διδασκαλίας είναι η ελληνική ή η αγγλική.

Τα μαθήματα του κάθε εξαμήνου αντιστοιχούν σε 30 διδακτικές μονάδες (ECTS). Η Μεταπτυχιακή Διπλωματική εργασία, η οποία εκπονείται κατά το τέταρτο εξάμηνο σπουδών, αντιστοιχεί επίσης σε 30 διδακτικές μονάδες. Για την απόκτηση του Μεταπτυχιακού Διπλώματος Ειδίκευσης (Μ.Δ.Ε.) απαιτούνται συνολικά 120 διδακτικές μονάδες.

  • Διέυθυνση: Νικολάου Γύζη 4, Πάτρα
  • Τηλ. Επικοινωνίας: 2610 369130
  • fax: 2610 369175
  • Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.